Η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται!

Είστε σίγουροι ότι ο τρόπος που ξεκινάτε τη μέρα σας βοηθάει να συνεχίσετε με τις καλύτερες προοπτικές; Το μυστικό είναι απλό: 15 λεπτά γύρω από το τραπέζι, για να απολαύσετε όλοι μαζί ένα καλό πρωινό, αρκούν για να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα «καύσιμα» και θρεπτικά στοιχεία!

Αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα στις παρακάτω ερωτήσεις και μάθετε περισσότερα για τη σημασία που έχουν για εσάς και τους αγαπημένους σας κάποιες απλές καθημερινές συνήθειες.

1. Ξεκινάτε τη μέρα σας παίρνοντας πρωινό; ΝΑΙ ή ΌΧΙ

2. Κάνετε κάποιο είδος σωματικής άσκησης ή σπορ; ΝΑΙ ή ΌΧΙ

3. Τρώτε 5 μερίδες φρούτων και λαχανικά την ημέρα; ΝΑΙ ή ΌΧΙ

Αν όλες οι απαντήσεις σας είναι ΝΑΙ, συγχαρητήρια!

Αν κάποιες από τις απαντήσεις σας είναι ΌΧΙ, μην ανησυχείτε!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε…
Κάποιες μικρές αλλαγές, που θα κάνουν την διαφορά!

Όλοι μαζί για πρωινό!

Το πρωινό προσφέρει πολύτιμα συστατικά στον οργανισμό μας και αποφεύγεται η κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας! Έτσι, όσοι παίρνουν πρωινό εξασφαλίζουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό τους από την αρχή της ημέρας και έχουν συνήθως χαμηλότερο βάρος!

Φάτε το κατάλληλο πρωινό!

Θα πρέπει να περιλαμβάνει υδατάνθρακες και να είναι χαμηλό σε λιπαρά.

Τα δημητριακά Kellogg’s είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, αφού

είναι μια πλούσια πηγή σε βιταμίνες, σίδηρο, υδατανθράκες (η αγαπημένη ενέργεια του οργανισμού μας) και συνήθως δεν ξεπερνάνε σε λιπαρά το 3% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας για ενήλικες.

Ασκηθείτε περισσότερο!

Περπατήστε, κάντε ποδήλατο, κολυμπήστε, τρέξτε με τα παιδιά σας! Το σώμα σας αγαπάει την κίνηση, αποδεσμεύει ενέργεια, καίγοντας θερμίδες! Διατηρείται η καλή φυσική κατάσταση του οργανισμού σας!

5 μερίδες φρούτων & λαχανικών την ημέρα!

Είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, βιταμίνες, φυτικές ίνες & μέταλλα. Δοκιμάστε τα σε συνδυασμό με τα αγαπήμενα σας δημητριακά και θα ανταμειφθείτε … με το «καλημέρα» σας

Για περισσότερες πληροροφίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.kelloggs.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ