Χρήσιμα apps για τη δίαιτά σας!

Ώρα για δίαιτα! Ε, λοιπόν, το smart phone σου μπορεί να γίνει ο «σύμμαχός» σου... 
Υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι από... Δευτέρα θα ξεκινήσεις δίαιτα και έχεις μέσα στο μυαλό σου πως εκτός από τα υγιεινά γεύματα και τον υπολογισμό των θερμίδων, είναι απαραίτητη και η σωματική άσκηση.  Μόνη σου όμως, δυσκολεύεσαι να οργανώσεις τη δίαιτα και την εκγύμναση σου, αφού μάλιστα δεν σου περισσεύουν χρήματα για να τα διαθέσεις σε διατροφολόγους και γυμναστήρια.
Το έξυπνο κινητό σου μπορεί να σου «λύσει τα χέρια» (…)
1.Calorie Counter & Diet Tracker
Η εφαρμογή σε πληροφορεί για τη θερμιδική αξία χιλιάδων προϊόντων και υπολογίζει τις θερμίδες των γευμάτων σου με βάση τα συστατικά τους. Προσφέρει ακόμα προγράμματα γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι, ανάλογα με τον σωματότυπό σου και τον χρόνο που διαθέτεις για να ασκηθείς.
2. My Diet Diary
Εσύ θέτεις τον στόχο της δίαιτας σου και η εφαρμογή σου προτείνει εναλλακτικούς τρόπους για να τον επιτύχεις, κρατώντας «ημερολόγιο» των θερμίδων και του νερού που καταναλώνεις και προτείνοντάς σου τις ασκήσεις που πρέπει να κάνεις σε καθημερινή βάση.
3. Foodiet
Μπορείς να «συμβουλευτείς» αυτή την εφαρμογή όταν είσαι στο σούπερ μάρκετ όπου προμηθεύεσαι τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις στο μαγείρεμα ή όταν είσαι έξω για φαγητό. Ταξινομεί τα τρόφιμα σύμφωνα με τα οφέλη που αποδίδουν στον οργανισμό σου βαθμολογώντας τα, ώστε να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τη διατροφική τους αξία.
4. Easy Diet App
Είναι πράγματι εύχρηστη και πολύ λειτουργική εφαρμογή, καθώς παρέχει εξατομικευμένα διαιτολόγια, με βάση το βάρος, το ύψος, την ηλικία και τον τρόπο ζωής σου. Προσφέρει μάλιστα και υγιεινές συμβουλές για την προετοιμασία των γευμάτων σου.
5. Fast Food Calories
Αν (από ανάγκη) συνηθίζεις να τρως έτοιμα φαγητά, η εφαρμογή αυτή θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τα γεμάτα «κακές» θερμίδες γεύματα, προτείνοντάς σου εναλλακτικές προτάσεις από τα μενού fast food εστιατορίων.

Περισσότερα στο lifesharing.gr   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ