Φυλλάδια Προσφορών

Στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας φροντίζουμε να έχουμε πάντα μοναδικές προσφορές και εκατοντάδες είδη 1+1 δώρο! Μια ματιά στα φυλλάδια προσφορών μας θα σας πείσει…

Εγγραφή στο Newsletter

Για όλους εμάς στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, προτεραιότητά μας είστε εσείς! Είμαστε πάντα δίπλα σας και το ίδιο θέλουμε να αισθάνεστε κι εσείς! Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές μας, γραφτείτε στο Newsletter μας και κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook!
Εγγραφή στο newsletter
The subscriber's email address.

Το site συνταγών που ξεχωρίσαμε

Έχουμε ψάξει κι έχουμε βρει ειδικά για εσάς, νέα και ενδιαφέροντα site συνταγών που θα σας δώσουν όλη την έμπνευση και τις συμβουλές που αναζητάτε!

Η Συμβουλή του μήνα

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για το σπίτι (και όχι μόνο!) που θα δώσουν μια νέα νότα στην καθημερινότητά σας!

4 έξυπνα κόλπα για να γίνει η οργάνωση του γάμου σου παιχνίδι!

Πες ναι στο Pinterest!

Είπες το μεγάλο ναι!
Kαι μετά; Όσο και αν η διοργάνωση του γάμου σου μοιάζει με γρίφο για δυνατούς λύτες
άλλο τόσο αδυμονεις για εκείνη τη μέρα!
Μήπως ήρθε η ώρα να θυμηθείς τους κωδικούς σου στα social media;

Δες περισσότερα εδω!

Το Προϊόν του Μήνα

Δοκιμάσαμε νέα, αλλά και αγαπημένα προϊόντα για να σας προτείνουμε μόνο τα καλύτερα! Όσα έκλεψαν τις εντυπώσεις θα τα βρείτε εδώ!

Τηλεοπτικές Προσφορές

Στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας οι προσφορές δεν τελειώνουν ποτέ! Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις καταπληκτικές προσφορές μας και τα εκατοντάδες είδη 1+1 δώρο!

Ιδέες για όλους

Εδώ σας έχουμε πρωτότυπες, δημιουργικές και πρακτικές ιδέες και λύσεις για να χαίρεστε περισσότερο την καθημερινότητά σας!

149

Kαταστήματα

13

Cash and Carry

45

Χρόνια Εμπειρίας

Όραμα μας, να συνεχίσουμε την πορεία μας και την ανάπτυξη μας, με την ίδια συνέπεια και συνέχεια που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εγγραφή στο newsletter
The subscriber's email address.